Προφίλ

Ταξίδι πέρα απο τις σκιές

Ένα ταξίδι της ψυχής και των αισθήσεων για όσους, είτε μόνοι τους είτε ως ζευγάρι ή ως μικρή ομάδα, αναζητούν εσωτερική ισορροπία, ειρήνη, αυτογνωσία και επιθυμούν να βελτιώσουν την επικοινωνία τους με άλλους και να βιώσουν εκείνες τις σπάνιες στιγμές που , όταν συγκλίνουν ταυτόχρονα και με τόπο, μπορούν να μετατραπούν σε στιγμές ευτυχίας ευτυχίας, εμπνέοντας τη ζωή με νόημα.

Σας καλούμε λοιπόν να φανταστείτε το πρόγραμμα ως «κρουαζιέρα» σε ένα «πέτρινο σκάφος», όπως ο ποιητής ονόμασε το βράχο της Μονεμβασίας.

Μέσω αυτού του ταξιδιού, όλοι μπορούν να κερδίσουν το χρόνο που χρειάζονται για να αφιερώσουν στον εαυτό τους και τις ευκαιρίες αναψυχής και ψυχαγωγίας που συνήθως στερούνται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Ο στόχος μας; Ας γίνει πιο ανοιχτό από ό, τι ξεκινήσαμε, πιο σταθερό, πιο ισορροπημένο και πιο δυναμικό, επιτρέποντας στον αέρα της θάλασσας να ανανεώσει τη διάθεσή μας και τη γλυκιά, χαλαρωτική ατμόσφαιρα του προγράμματος να λιώνει τις αιχμηρές γωνίες της ψυχής μας.

Σας κάνουμε λοιπόν μια καινοτόμο πρόταση εναλλακτικού τουρισμού στην Ελλάδα (Πελοπόννησος), όπου μπορείτε να συνδυάσετε ταξίδια, διακοπές και αναψυχή με σωματική άσκηση, ψυχολογική υποστήριξη και προσωπική ανάπτυξη.

 

0
0
0
s2sdefault

Εμπειρίες

Σχετικά με το πρόγραμμα

Image
Image

ΚΡΑΤΗΣΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πινδάρου 5, 10681, Αθήνα
+30 210 5544371